Organisatie

Stichting Zin in Jeugdzorg is opgericht d.d. 16 december 2009 en gevestigd te Zwolle.

Met ingang van 2014 heeft Zin in Jeugdzorg de overgang gemaakt van stichting naar beweging, gedragen door mensen die geïnspireerd door de activiteiten van de Stichting samen met anderen vorm en inhoud willen geven aan een vervolg. Contactpersoon is Martine Tobé, directeur van Stichting Kinderperspectief in Zwolle.

Hieronder staan de gegevens van de beweging Zin in Jeugdzorg:

Contactgegevens Contactpersoon: Martine Tobé (Stichting Kinderperspectief) Post- en bezoekadres: Zin in Jeugdzorg, p/a Terborchstraat 1, 8011 GD  ZWOLLE Telefoon: 038-422 51 55 E-mail: info@zininjeugdzorg.nl Website: www.zininjeugdzorg.nl

Op dit moment bestaat Zin in Jeugdzorg uit:
Martine Tobé
Gert Jan Slump
Jacqueline Santbergen
Tjeerd van der Meer
Saskia Mudde
Karim Landoulsi

Als je mee wilt doen kun je contact met ons opnemen.

Written by